Ce este apa alcalina ionizata?

apaApa alcalina ionizata este apa obtinuta prin procesul de electroliza, proces in urma caruia apa este imbogatita cu oxigen si cu minerale alcaline.

Apa alcalina ionizata este bogata in molecule de oxigen cu un electron in plus cunoscuti si sub denumirea de ioni hidroxilici.  Apa alcalina ionizata contine numai cinci din cele sase molecule ale apei per buchet in loc de treisprezece cat are apa obisnuita. Structura moleculara este in forma hexagonala, forma similara cu cea a AND-ului nostru. Aceasta compatibilitate promoveaza sanatatea celuleleor si rezistenta la imbatranire.
In literatura de specialitate, apa ionizata apare sub mai multe denumiri: apa vie, apa miracol, apa structurata, apa redusa prin electroliza sau doar simplu apa alcalina.

La ce trebuie sa ma astept atunci cand consum apa alcalina ionizata?

Apa alcalina ionizata va furniza organizmului o cantitate mare de oxigen, motiv pentru care vom avea mai multa energie; ea are un gust mai bun si este foarte indicata in preparea cafelei, a ceaiului, a mancarurilor deoarece potenteaza savoarea naturala a legumelor.

Schimbarile din organizmul dvs vor aparea subtil imediat ce ati inceput sa consumati apa alcalina ionizata. Ritmul schimbarilor depinde foarte mult de modul dvs anterior de viata, astfel incat unui organizm plin de reziduri acide acumulate in cativa ani ii va lua o perioada similara pentru a se echilibra.

Usor,usor, organizmul va fi adus in echilibru prin consumarea apei alcaline ionizate si va incepe in mod natural sa functioneze si sa corecteze din probleme. Acesta este unul din marile avantaje ale apei alcaline ionizate. Apa ionizata va aduce corpul tău în echilibru natural, furnizându-i oxigenul, alcalinitatea și nutrienții de bază de care are nevoie astfel încât să se poate vindeca și sa previna aparitia bolilor.

De ce ar trebui sa consum apa alcalina ionizata?

Daca inca nu sunteti convinsi de importanta apei alcaline ionizata, va vom arata mai jos cele trei avantaje principale ale consumului de apa alcalina ionizata.

In primul rând, acesta este un antioxidant puternic. Oamenii cheltuiesc sume importante de bani pentru a cumpara antioxidanti, deoarece acestia sunt impotriva imbatranirii, impotriva imbolnavirii si cel mai important au un rol esential in prevenirea cancerului, prin neutralizarea radicalilor liberi. Radicalilii liberi sunt responsabili cu imbolnavirea si cu imbatranirea organizmului. Apa ionizata fiind un antioxidant lichid, este usor absorbit in organizm  devenind mult mai eficient și puternic.

În al doilea rând, apa ionizata echilibreaza pH-ul corpului, deoarece este foarte alcalina. Dieta noastra este adesea extrem de acida, bauturile racoritoare, mancarea de tip fast-food și mancarea semi - prelucrata faciliteaza crearea de depozite de deșeuri acide în corpurile noastre, iar acestea, acumulandu-se de-a lungul timpului, creeaza un mediu ideal pentru dezvoltarea bolilor. Mentinerea unui mediu alcalin in corpul nostru creeaza un mediu impropriu ddezvoltarii bolilor. Apa ionizata, datorită proprietăților sale alcaline,  va deversa deșeurile acide din corpul nostru; ea este menita să funcționeze ca o măsură preventivă, cu toate acestea, dacă sunteți bolnav apa alcalina ionizata va va ajuta organizmul sa lupte mai usor cu boala.

În al treilea rând, apa ionizata are o alta dimensiune a clusterului din grupul molecular. Acesta conține doar cinci-sase molecule de apă în loc de zece-treisprezece cat se gasesc clusterul de apă obisnuita. Clusterul (ciorchinele de molecule) de apa se transforma dintr-o forma neregulata in forma hexagonala , fiind la jumatate din dimensiunea unei molecule normale. Această apă mai mica sau "redusa" este mult mai hidratanta decat apa convenționala deoarece clusterele de apă sunt mai mici iar celulele noastre le poate absorbi mai ușor.

Există două consecințe ale acestui lucru: in primul rând, apa ionizata este mult mai hidratanta decat apa convenționala și, in al doilea rand, este extrem de detoxifianta. 

Cat timp isi pastreaza proprietatile apa ionizata?

Antioxidantii ( ionii de hidroxil) isi pastreaza proprietatile 18 - 24 de ore.

Nivelul ridicat al PH-ului se va pastra aproximativ o saptamana.

Nivelul redus al clusterului de apa se pastreaza aproximativ 1-2 luni.

Consumul de apa ionizata are efecte adverse?

Nu, absolut deloc atata timp cat este utilizata in mod corespunzator: se bea doar apa alcalina  si in nici un caz NU SE BEA APA ACIDA.