Cum se consuma?

Apa alcalina ionizata  - cine o poate consuma si cum

Cine ar trebui sa o consume?

Oricine și toată lumea, tineri și bătrâni, oameni sau animale. Apa alcalina ionizata este benefica tuturor și imbunateste toate cele ce vin in contact cu ea ( fructe, legume ).

Este indicata si copiilor?

Absolut! Apa alcalina ionizata este naturala oferind cantitati uriase de oxigen,oxigen ce ajuta corpul copiilor sa functioneze in mod eficient, asa cum face pentru toti ceilalti care o consuma. Avand o cantitate mai mare de oxigen in sange, corpul copiilor si al tuturor in general, lupta in mod natural si eficient impotriva bolilor si isi construieste un sistem imunitar puternic.

Pentru copii cu varsta de pana in 3 ani, se recomada totusi, consumul apei la un nivel de PH de 7 - apa pura, iar pentru cei cu varste cuprinse intre 4 -11 ani, se recomanda consumul de apa ionizata la primul sau al doilea nivel de ionizare.

Exista cineva caruia nu ii este indicata?

NU! Cu toate acestea, exista o anumita categorie de oameni care ar trebui sa bea la inceput numai un paher, doua pe zi. Ne referim in special la oameni in varsta, care dintr-un motiv sau altul, au acumulat metale grele sau toxine in corpul lor,ori in urma unor ani de tratament medicamentos.

Cum ar trebui să înceapă sa se consume?

Începeți usor prin consumarea primului nivel de apa alcalina, band zilnic intre 4 si 8 pahare. Ionizatorul dvs de apa are setări diferite, in functie de brand, pentru apa alcalina, cum ar fi slab, mediu sau  puternic, tocmai pentru acest scop, de a va oferi posibilitatea sa obisnuiti organizmul cu schimbarea. Aceasta perioada de acomodare dureaza in general 2 saptamani. Dupa aceasta perioada puteti trece la nivelul urmator ca intensitate a ionizarii apei, urmand ca, dupa alte 2 saptamani, sa ajungeti la nivelul optim - apa recomandata pentru consum zilnic are ph-ul in jur de 9,5.  Un PH mai mare, cu atât mai bine, dar acorda timp organizmului tau sa se acomodeze. In general, ionizatoarele de apa au presetate nivelele de PH, atingand un nivel maxim de 10-11 si un ORP de aproximativ -400, tocmai pentru a preveni consumul necorespunzator, consum ce poate cauza dureri de cap, ameteli si alte complicatii mai grave. Veti experimenta, desigur, consumand o apa ionizata la niveluri superioare dar tolerabile ,mai multă energie, și cu cat este mai proaspăta apa ionizata cu atat aceste proprietati sunt mai puternice.Puterea de detoxifiere este puternica și inconfundabila, de asemenea.


Cum afectează apa ionizata sportivi?
Într-un mod extrem de pozitiv! Nivelul de oxigen din sange va creste in cantități variabile. Consumul de apa ionizata crește rezistența si ofera mușchilor și organelor cantități mari de oxigen pe care organismul uman nu le detine de cele mai multe ori, chiar și în cazul sportivilor, datorita  dietei inadecvate.