Transport si retur

Livrarea produselor se va face prin serviciul de expediere rapida al Postei Romane - Prioripost sau prin reprezentantii firmei - in cazul in acre adresa de livrare se afla in Bucuresti sau juf Ilfov.

Valoarea transportului este integral suportata de vanzator pentru toate produsele ce depasesc valoarea de 3500 lei.

 

Condiții de returnare – Satisfacție garantată 100%

Echipa noastră se străduieste să ofere clienților cele mai bune produse și servicii utile menținerii sănătății. Cu toate acestea, știm că poate fi dificilă alegerea unui ionizator de apă, și uneori clientul vrea doar să experimenteze efectele apei alcaline înainte de a lua o decizie finală.

Din acest motiv, vă oferim o perioada de 10 zile pentru a returna ionizatoarele pe care le comercializăm!

Dacă coletul a fost deschis, dar arată ,,ca și nou’’, puteți returna ionizatorul în cutia originală și veți primi banii în timp de 30 zile lucrătoare, mai puțin o taxă de 370 Lei(reprezentând filtrul și taxa de transport). Taxa de returnare a coletului prin curier este suportată de cumpărător.

Ce înseamnă produs ,,ca și nou’’?

Adică ionizatorul nu este zgariat, deteriorat sau stricat în vreun  fel și este returnat în cutia sa originală cu toate accesoriile, manual, etc.

Pentru o returnare simpla și corectă:

  1. Împachetați ionizatorul cu toate accesoriile acestuia în cutia originală.

  2. Contactați-ne înainte de a returna coletul, la numărul de telefon 0723345217 pentru a ne informa că doriți să returnați produsul și a afla adresa corectă de livrare. Aste e tot!

Important: Nu va fi acceptata nici o returnare fără o informare prealabilă. Vă rugăm sunați la 0723345217 pentru informatii asupra returnării produsului!